Часовници Casio G-Shock
Часовници Casio G-Shock Часовници Casio G-Shock

Часовници Casio G-Shock

02.08.2016

Бихме искали да Ви представим най - доброто от Casio G-Shock 2016 г. Тук ще намерите две класации на часовниците Casio G-Shock. Първата е цялостна, илюстрираща най - добрите модели за 2016 г, а втората е по - конкретна и обръща внимание на това кои модели са подходящи за определени занимания.

Всички G-Shock модели са изключително устойчиви на удар и намокряне. Повечето от тях имат ежедневна аларма или няколко аларми, световно време, луминисцентно или LED осветяване на циферблата, хронометър, обратно броене, сигнал на всеки кръгъл час, автоматичен календар и 12/24 часов формат.

Някои G-Shock часовници притежават и други полезни функции като Tough Solar (соларна батерия, зареждана от слънчевата светлина) и Multi-Band 6 (автоматично сверяване чрез радиовълни). Часовниците G-Shock от висок клас като тези от професионалната серия "Master of G" често включват и сензори, свързани с околната среда като компас, термометър, алтиметър и барометър.

Часовниците с означението Triple Sensor включват всички тези функции и се наричат още "ABC" часовници. Twin Sensor включва функциите компас и термометър.

Друга функция при аналоговите G-Shock модели от висок клас е Triple G Resist, което означава висока степен на устойчивост към удар, центробежни гравитационни сили и екстремни вибрации. 

 

Топ 10 G-Shock модела за 2016 г.

 

№ 10 Часовник Casio G-Shock GA-100-1A1 - 228 лв.

Като част от новото поколение аналогово - дигитални X - Large G-Shock часовници, GA-100 е един от най - продаваните модели през последните години. GA-100 серията поднови статуса на G-Shock като лидер и иноватор при този тип часовници. В своят над 30 годишен живот, G-Shock марката се превърна от семпла и непретенциозна в модерна и мултифункционална. GA-100 отразява еволюцията на дизайна на марката, който се превърна в смел моден аксесоар, без да жертва добре познатата си издържливост. GA-100-1A1 включва панелен дизайн с висококонтрастни аналогови стрелки и антимагнитна изработка. Има също LCD дисплей за функции като хронометър и обратно броене. Други функции, които включва в себе си са автоматична LED светлина, световно време, 5 аларми и автоматичен календар.http://classicwatches.bg/bg/product/1628.html

__________________________________________________________________________________

№ 9 Часовник Casio G-Shock AWG-M100B-1A - 269 лв.

AWG-M100B-1A е идеален избор за хора, които искат семпъл аналогов часовник комбиниран с издържливостта и надежността на G-Shock. Моделът има Tough Solar, както и Multi-Band 6 радио сверяване. Включва също три LCD дисплея за дата, ден и секунди, както и функции като световно време, 5 ежедневни аларми, хронометър и обратно броене. Стрелките могат лесно да бъдат преместени от дисплея, когато пречат. Моделът има и луминисцентни стрелки и индекси за лесно виждане в тъмното, както и автоматична LED светлина. Със своите размери, които са 52.0 x 46.4 x 14.9 mm, AWG-M100B-1A се счита за G-Shock със стандартен размер, който не е прекалено голям. Той е отличен избор за втори часовник, предназначен за тренировки и игри, но в същото време е достатъчно хубав, за да бъде използван ежедневно. Богат на функции, той е подходящ и за някой, който не е притежавал G-Shock часовник преди и намира останалите модели за прекалено големи.

http://classicwatches.bg/bg/product/3372.html

__________________________________________________________________________________

№ 8 Часовник Casio G-Shock GW-7900B-1 G-Rescue - 260 лв.

GW-7900B-1 включва Tough Solar, Multi-Band 6, както и графа за фаза на луната и приливите. Един от най - богатите откъм функции модел на наистина ниска цена. Часовникът изглежда изключително внушителен със своите четири винта и силно, мъжко излъчване. Тъмният LCD дисплей допринася за заплашителният му вид. Като част от G-Rescue серията, този часовник има големи бутони, което ще Ви улесни дори при работа с ръкавици. Със своите мултифункционалност, достъпна цена и доказано качество, G-Shock  GW-7900B-1 е на върха в своя клас. В момента той е единственият G-Shock предлаган в каталога на United Airlines.

http://classicwatches.bg/bg/product/3381.html

__________________________________________________________________________________

№ 7 Часовник Casio G-Shock GST-S110-1A - 545 лв.

Часовникът G-Shock GST-S110-1A е част от новата G-Shock G-Steel серия, която предлага по - формално изглеждащи часовници със соларна батерия, които са изработени от неръждаема стомана и полимер на достъпна цена. Серията включва шест модела с различни опции за каишка, безел и различни цветове. G-Steel е направен с два слоя протекции, представляващи  вътрешен уретанов безел и външен безел за допълнителна издържливост при удар. Избрахме GST-S110-1A, защото предлага най - доброта комбинация - елегантен външен безел от стомана и удобна, лесна за регулиране каишка. Моделът също има три LCD дисплея за ден, дата и секунди, които се използват и за функции като хронометър и обратно броене. Всеки дисплей се чете лесно и безпроблемно. Налична е и функция, която мести стрелките, в случай, че пречат да се види нужният дисплей. Други налични функции са Tough Solar, двойна LED светлина, световно време, 5 ежедневни аларми, сигнал на всеки кръгъл час, автоматичен календар и 12/24 часов формат.

http://classicwatches.bg/bg/product/3240.html

__________________________________________________________________________________

№ 6 Часовник Casio G-Shock GWN-1000B-1B Gulfmaster - 950 лв.

GWN-1000 Gulfmaster е модел, който беше представен наскоро и е един от най - богатите откъм функции: Tough Solar, Multi-Band 6, Triple Sensor и графа за приливи и отливи. Той е и един от най - привлекателните G-Shock модели с голяма, кръгла каса и открояващи се луминисцентни стрелки. Притежателите на този часовник с размери 44.9 x 55.8 x 16.0 mm, твърдят, че е много по - удобен за носене от други подобни модели. Gulfmaster е наличен и в много цветове, което го прави един от по - привлекателните големи G-Shock часовници. Както предполага името му, Gulfmaster е с дизайн, подходящ за хора, които прекарват голяма част от времето си в близост до морето или океана. Това е един добър избор за хората, които искат аналогов G-Shock часовник от висок клас, но не искат да похарчат едно малко състояние за него.

http://classicwatches.bg/bg/product/3373.html

__________________________________________________________________________________

№ 5 Часовник G-Shock GF-1000-1 Frogman - 1100 лв.

Часовникът Casio G-Shock Frogman е част от най-обичаните серии на G-Shock, датираща от 1993 г. Поради високата цена на сегашното поколение GF-1000 изгуби част от своята популярност, но все още остава любим часовник сред истинските любители на G-Shock по света. За разлика от обикновеният G-Shock, Frogman е изцяло от неръждаема стомана, като е изработен в Япония, което е и причината за по-високата му цена. От техническа гледна точка GF-1000 е най-добрият Frogman създаван някога, но хората, които планират да го закупят трябва да са наясно, че това е един от най-големите G-Shock часовници. РАЗМЕРИ Frogman е най-добрият избор за хора, които възнамеряват да го използват при гмуркане, тъй като той е единственият ISO 6425 сертифициран модел, с водоустойчивост до 200 метра.

http://classicwatches.bg/bg/product/3382.html

__________________________________________________________________________________

№ 4 Часовник Casio G-Shock GWG-1000 Mudmaster - 1,325 лв.

GWG-1000 Mudmaster е чисто нов G-Shock модел, който направи своят дебют през есента на 2015 г. Той бе най-очакваният модел на годината. Mudmaster е сериозно подобрение на популярният Mudman и е част от последните модели от висок клас на G-Shock. Той изглежда като силният Rangeman комбиниран с аналогов циферблат, което го прави най-добре изглеждащият G-Shock. GWG-1000 наследява предпазеният бутон на Rangeman и е устойчив на кал, прах и силни вибрации. Той е ABC часовник, тъй като притежава Triple Sensor. Разполага също с Tough Solar, Multi-Band 6 радио сверяване и стъкло от сапфир-кристал за допълнителна издържливост към надраскване. С размери 59.5 x 65.1 x 18.0 mm, Mudmaster е един от най-големите G-Shock часовници. Основните оплаквания са, че цената му е по-висока. Rangeman и Gulfmaster предлагат подобни функции на по-ниска цена, но Mudmaster се продава също толкова добре, тъй като съдържа в себе си всички качества на G-Shock, като същевременно пренася издържливостта на аналоговият часовник на ново, по-високо ниво. Наричат го перфектният часовник за спасителни отряди и със сигурност ще се хареса и на други хора със също толкова сериозни и взискателни професии.

http://classicwatches.bg/bg/product/1054.html

__________________________________________________________________________________

№ 3 Часовник Casio G-Shock GPW-1000-1A Gravitymaster - 1,425 лв.

GPW-1000 Gravitymaster има едни от най-иновативните функции в света на часовниците със своят GPS Hybrid Wave Ceptor. Той е първият часовник създаван някога, който има тази технология, комбинираща Multi-Band 6 и GPS технология за безпроблемна часова синхронизация. Когато е извън обхвата на Multi-Band 6 радио сигналите, часовникът ще използва информация от GPS сателити за да се синхронизира и свери. Освен това, моделът може и да се настрои за часовата зона в която се намира, използвайки единствено местоположението си. Възможността да се свери навсякъде в света прави GPW-1000 Gravitymaster най - лесният за използване G-Shock. В комбинация с тази невероятна функция, той притежава и Triple G Resist, стъкло от сапфир-кристал, Tough Solar и каишка от карбон. Всичко това е един наистина добър аргумент и безспорно доказва, че този модел от висок клас си струва всяка стотинка. Това е най-добрият модел за любителите на приключения, които често пътуват на далечни дестинации.

http://classicwatches.bg/bg/product/1658.html

__________________________________________________________________________________

№ 2 Часовник Casio G-Shock GW-9400-1 Rangeman - 585 лв.

Този модел се превърна в най-популярният от серията на Casio "Master of G" за професионалисти. Успехът му може да бъде приписан на функцията Triple Sensor (компас, термометър, алтиметър и барометър), агресивният външен вид и добрата цена. Rangeman е устойчив на кал и прах със своят защитен бутон и сензорите са лесни за използване с натискането на едно копче. Това е добър избор за хората, които харесват "old - school " стила на G-Shock, но искат най-новите функции на достъпна цена. Това е един от най-функционалните часовници, включващ информация за изгрев и залез, издържливост на ниски температури, 1000 часов хронометър и 24 часово обратно броене. Разбира се, Rangeman има и Tough Solar в комбинация с Multi-Band 6. Той е най-добрият избор за сериозни предизвикателства сред природата, тъй като благодарение на своята изработка, издържа на всичко. Наличен е в различни цветове и каишки. Ако можете да имате само един G-Shock, Rangeman би бил най-добрият избор. 

http://classicwatches.bg/bg/product/1079.html

__________________________________________________________________________________

№ 1 Часовник Casio G-Shock DW-5600E-1V - 145 лв.

DW-5600E-1V е най-евтиният модел в този списък и е с най-малко функции. Защо тогава именно той заема първата позиция? 
DW-5600E-1V е най-близкият потомък на първият в света Casio G-Shock DW-5000C, който е поставил началото на G-Shock преди 30 години. Трудно бихте могли да намерите по-силен и издържлив часовник на тази цена. Той е невероятно добра инвестиция ако всичко от което имате нужда е часовник, който показва час, дата и има аларма и хронометър. G-Shock нямаше да бъде това, което е без серията 5000. Самият факт, че този модел все още е наоколо след десетилетия и все още е един от най-продаваните G-Shock часовници е доказателство за гениалността на G-Shock марката. В същият стил, но с повече функции е наличен модел GW-M5610. Хората, които предпочитат семпъл дизайн и стандартен размер като този на 5600 серията, но предпочитат по-здрав японски модел с най - новите функции, могат да погледнат модел GW-5000. СЛОЖИ

http://classicwatches.bg/bg/product/3374.html

__________________________________________________________________________________

Почетно отличие: G-Shock GD-X6900 - 280 лв.

GD-X6900 е голямата версия на известният DW-6900 и се превърна в един от най-известните G-Shock модели, създавани в най-различни цветове и лимитирани серии. Часовникът е известен също и с това, че при направата му е използван Alpha Gel за допълнителна защита, както и със своята батерия, която издържа 10 години.

http://classicwatches.bg/bg/product/1656.html

__________________________________________________________________________________

Най-добър G-Shock по категория

Часовниците G-Shock са подходящи за различни цели. Всеки G-Shock модел най-вероятно ще свърши работа при долуспоменатите действия, но някои модели имат специални функции, които ги правят по-подходящи от други.

Най-добър G-Shock за плаване: GWN - 1000 Gulfmaster - 950 лв.

GWN-1000 Gulfmaster е предназначен за плаване и е създаден за да бъде използван безпроблемно от специалисти в тази сфера. Големият му аналогов дисплей е лесен за разчитане, което може да бъде много полезно ако часовника е покрит с вода и сол. Има Triple Sensor, който включва барометър, отчитащ промени във въздушното налягане и предупреждаващ за промени във времето с ясен, отчетлив сигнал. Разполага и с компас, благодарение на който винаги ще се движите в правилната посока. Освен, че е един от най-функционалните G-Shock часовници, Gulfmaster изглежда страхотно и е напълно възможно да пожелаете да го носите дори когато сте на суша.

http://classicwatches.bg/bg/product/3373.html

__________________________________________________________________________________

Най-добър G-Shock за гмуркане: GF-1000-1 Frogman - 1100 лв.

Всички G-Shock часовници са водоустойчиви до 200 метра и са подходящи за любителско гмуркане, но GF-1000 Frogman е единственият G-Shock, който е ISO 6425 сертифициран. Той е оцелял на потапяне до 1000 метра. За водолазите, които стигат до екстремни дълбини, Frogman е единственият логичен избор. Други полезни функции на този модел включват отчитаане на време, прекарано под вода, графа за приливи и отливи, както и лунна фаза. Най-новият Frogman притежва и Tough Solar, както и Multi-Band 6 радио сверяване.

http://classicwatches.bg/bg/product/3382.html

__________________________________________________________________________________

Най - добър часовник за фелдшери: GW-M5610-1 - 240 лв.

Да притежава часовник със стрелка, отчитаща секундите или LCD дисплей със секундарник е от изключително значение за един фелдшер, за да може да проверява жизнените показатели. Повечето G-Shock модели изпълняват това изискване. Малък модел, който не пречи по време на работа и същевременно се чете лесно са важна част от характеристиките, които трябва да притежава часовник, използван в тази сфера. GW-M5610-1 е един от най-тънките модели на G-Shock и може да бъде настроен така, че дисплеят му да светва всеки път когато потребителят го обърне към себе си, което улеснява употребата му при липса на светлина. Разполага също и с Tough Solar батерия, както и Multi-Band 6 радио сверяване, което го прави часовник, който няма нужда от почти никаква профилактика. G-Shock е добър избор за тази професия, тъй като се сверява сам, не изисква време и усилия, за да бъде поддържан и е водоустойчив, което го прави изключително лесен за почистване при нужда.

http://classicwatches.bg/bg/product/3311.html

__________________________________________________________________________________

Най-добър G-Shock за дейности на открито: туризъм и ловуване - GW-9400 Rangeman - 585 лв.

Добър модел в тази категория би следвало да притежава поне компас. GW-9400 Rangeman има точно това, както и термометър, алтиметър и барометър. Разполага и с информация за изгреви и залези, което може да е от изключителна полза за ловците. Сензорите се използват лесно, благодарение на предназначеният за целта бутон. Triple Sensor версия 3 използва много по-малко батерия, което е голям бонус за тези, които често се възползват от функционалността му. Rangeman е един от най-добрите часовници за дейности на открито. 

http://classicwatches.bg/bg/product/1079.html

__________________________________________________________________________________

Най-добър G-Shock за униформени - GW-2310FB-1 - 265 лв.

Всеки G-Shock модел ще върши добра работа на един полицай, но G-Shock, който изглежда добре в комбинация с полицейска униформа винаги е плюс. Точността също е важна за униформените при извършване на огледи, разследвания и писане на доклади. Часовникът трябва да има Multi-Band 6 за постоянна точност, постигната чрез ежедневно автоматично сверяване. С цялостният си черен стил, GW-2310FB-1 ще изглежда страхотно със всяка униформа, особено с тъмните полицейски такива. Той има Tough Solar батерия и Multi-Band 6 за дългогодишна издържливост и точност. Часовникът има и подсветка за лесна видимост в тъмното, която може да бъде настроена да се включва при обръщането му към лицето, което е една удобна G-Shock функция.

http://classicwatches.bg/bg/product/3383.html

__________________________________________________________________________________

Най-добър G-Shock за военни: GD-350-8 - 269 лв.

Тук избрахме моделът GD-350-8 заради неговия хитър външен вид, дисплей направен специално за обратно броене и 7 години живот на батерията. Часовникът е създаден за използване от военни и има хитра функция, която позволява да го настроите да вибрира, когато приключи обратното броене, при аларма или при почасов сигнал, вместо да издава звук. Също така може да наблюдавате час и обратно броене едновременно.

http://classicwatches.bg/bg/product/3376.html

__________________________________________________________________________________

Най-добър G-Shock за пилоти: GPW-1000 Gravitymaster - 2,378 лв.

За най-добър G-Shock за пилоти ние препоръчваме да скочите направо към GPW-1000 Gravitymaster, още наричан "Звярът". Той има много от функциите на новите модели: голям аналогов дисплей за лесно разчитане, сапфир-кристал, Triple G Resist защита срещу удар, центробежни сили и вибрации. За разлика от повечето модели в авиационната G-Shock серия, Gravitymaster има и LED светлина за по-лесно виждане през нощта. Други полезни функции са опцията за наблюдаване на втора часова зона, световно време с над 40 часови зони, 1/20 хронометър, 24 часово обратно броене и ежедневна аларма. GPW-1000 е и със соларна батерия. Освен всичко това, Звярът е снабден и с GPS Hybrid Wave Ceptor - неговата ключова функция, която използва Multi-Band 6 и GPS сателити за точно автоматично сверяване, където и да сте. GPW-1000 е един от най-технологично напредналите G-Shock часовници с наистина красив дизайн. 

http://classicwatches.bg/bg/product/3289.html

__________________________________________________________________________________

Най-добър G-Shock за бягане: GD-110-1 - 175 лв. 

GD-110-1 е създаден специално за хората, които се занимават активно със спорт, и по-конкретно с бягане. Снабден е със специална функция, благодарение на която можете да запазвате информация за до 60 обиколки, която може да включва дата, време на обиколка и др. Това може да помогне на хората, които се занимават сериозно с този спорт да постигнат своите цели, както и на тези, на които това е просто хоби да ускорят резултатите и постиженията си. Тъй като това е G-Shock, той може да бъде носен не само по време на бягане, но и под вода. 

http://classicwatches.bg/bg/product/3377.html

__________________________________________________________________________________

Най-добър G-Shock за сърфисти: GLX-5600-1 - 246 лв.

GLX-5600-1 е част от серията G-LIDE, която е посветена на сърфистите. GLX-5600 е нашият избор заради своят ненатрапчив дизайн, както и заради своята графа за приливи, отливи и лунна фаза. Има таймер за обратно броене, който може да бъде полезен при състезания и батерията му издържа до 7 години. GLX-5600 е наличен в различни цветове.

http://classicwatches.bg/bg/product/3378.html

__________________________________________________________________________________

Най-добър G-Shock за дамите: GMA-S110 - 240 лв.

Дамската G-Shock серия бе представена през 2014 г. Тя предлага по-малкият, но все така модерен GMA-S110 и класическият GMD-S6900. Да се избере най-добрият дамски G-Shock е истинско предизвикателство, тъй като всичко е въпрос на вкус. Все пак, в името на този списък ние избираме GMA-S110MP-7A, тъй като той е един от най-добре изглеждащите модели. Белият цвят подхожда на повечето дрехи, а розовото лице добавя нотка ненатрапчив стил.

http://classicwatches.bg/bg/product/3379.html

__________________________________________________________________________________

Най-добър луксозен G-Shock часовник: MTG-G1000 - 2,718 лв.

Изцяло аналоговият MTG-G1000 е здрав колкото всеки друг G-Shock, но с луксозен дизайн. Той е един от най-скъпите G-Shock часовници. Неръждаемата стомана MT-G е произведена в престижната фабрика на Casio - Yamagata, която се намира в Япония. В нея се произвеждат повечето модели на производителя, които са от висок клас. Наличен е Triple G Resist, благодарение на който часовника издържа на удар, центробежни сили и вибрации. Използван е Alpha Gel при изработката на този модел, което допълнително подсилва издържливостта му. Стъклото е от сапфир-кристал за оптимална защита от надраскване. Захранва се от Tough Solar батерия и се сверява благодарение на Multi-Band 6 технологията. Благодарение на това, този часовник не изисква почти никаква поддръжка, позволявайки на потребителя да му се радва безгрижно. Моделът е снабден и с GPS Hybrid Wave Ceptor, благодарение на който часовникът ще се свери дори и да не сте в обсега на Multi-Band 6 вълните.

http://classicwatches.bg/bg/product/3290.html

 

http://classicwatches.bg/bg/product/3380.html

__________________________________________________________________________________

 

 


Назад
Наши партньори
Всички права запазени © 2019 casio24.com Дизайн и поддръжка Дот Медиа