Общи условия

Общи условия за ползване:
 
Онлайн бутик "casio24.com" е електронен каталог на фирма "КЛАСИК 2" ЕООД. Той има за цел да представи продуктите, които фирмата предлага.
Внимателно прочетете условията, преди да използвате този уеб сайт. Ако го използвате се счита, че приемате и сте съгласни с общите условия.
Настоящите условия уреждат взаимоотношенията между "КЛАСИК 2"ЕООД (наричан по долу www.casio24.com) от една страна и потребителите на електронни (Интернет) страници и услуги като втора страна, като дават информация на потребителите за правата им при използване на информацията и услугите в сайта. Всеки един потребител е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в сайта до напускането му.


Регистрация в сайта:
Процедурата по регистрация в сайта е абсолютно доброволна и безплатна. Сайтът може да бъде разглеждан от ползвателите свободно без да е необходима регистрация. За да се регистрирате е необходимо да попълните регистрационна форма. При успешно приключване на регистрацията, ползвателят ще получи на посочената електронна поща потвърждаващо писмо с потребителското си име и парола, с които ще може да влиза в създаденият му в сайта профил. С акта на предоставяне на поисканите по-горе данни Потребителят изразява „онлайн” съгласие с настоящите Общи условия, с което се счита за обвързан с клаузите им. От момента на обвързване на Потребителя с клаузите на настоящите Общи условия възниква възможността същият да извършва валидни заявки за закупуване на стоките предлагани чрез www.casio24.com.


Поръчка:
Поръчки могат да правят само потребители, приели общите условия. Поръчването на стоката става през интернет сайта на няколко етапа:
Избирате от електронния каталог желания продукт и натискате бутона КУПИ. Така продукта е добавен в Вашата пазарска кошница (количка).
Попълване на формата за обратна връзка и кликване върху бутона ПОРЪЧАЙ.
Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като оператор на www.casio24.com  се свърже с него по телефон или e-mail. Чрез натискане на бутона КУПИ потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор - него (потребителят) и www.casio24.com , съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите (ЗЗП). При извършена заявка електронният магазин www.casio24.com  уведомява Потребителя за приемането и на посочения от него email адрес. Представител на магазина предприема действия за осъществяване на контакт с Потребителя с оглед уточняване времето на доставка на заявената стока. Поръчки от неработните дни на куриерите (събота и неделя) се обработват в понеделник. При посочени непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на заявката, поръчката се счита за невалидна.  За Доставчика не възниква задължение за нейното изпълнение. Заявката поражда действие между страните от момента на потвърждаване между осъществилите контакт Представител на електронен магазин  casio24.com  и Потребител, подал и извършил конкретната заявка.


Цени:
Всички цени са за покупки ОНЛАЙН. Указаните цени са в български лева за един брой.  Доставката се осъществява с куриерска фирма Спиди , (Speedy), Eконт  или Интерлогистика  на територията на Република България.Цените включват всички данъци и такси. Цената на продукта може да бъде платена само с наложен платеж или банков трансфер като Потребителят се задължава да заплати продажната цена на закупената от него стока.


Доставка:
Заявената за покупка стока се доставя с подходящи съобразно вида й опаковка,гаранция и транспорт на посочения от Потребителя адрес за доставка в достатъчен според обстоятелствата срок, уговорен между Представител на електронен магазин  www.casio24.com и Потребителя. Стоката се предава на адреса за доставка на Потребителя или на трето лице- представител на Потребителя, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Потребителя. При предаване на стоката Потребителят или третото лице - представител на Потребителя подписват придружаващите я документи, служещи като потвърждение за доставката на стоката. В случай, че Потребителя не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената стока. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.


Доставчикът има право:
Да поставя електронни препратки към други Интернет страници, сочещи към други уебсайтове.
Да полага грижа информацията в магазина да се поддържа винаги вярна и актуална, но не гарантира за достоверността и пълнотата на същата.
Не носи отговорност за непредоставяне на достъп до магазина, както и за необработването или ненавременното обработване на заявките за покупка, при настъпване на обстоятелства извън неговия контрол - случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа.


Защита на личните данни:
Съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД), потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е въвел или са станали достояние на www.casio24.com при ползване от него в сайта, както и на поправка на тези данни. Приемайки настоящите условия потребителите, които са попълнили регистрационната форма изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от www.casio24.com по електронен път при доставка на поръчани стоки. Всички доброволно предоставени от потребителя лични данни и други данни, които го идентифицират в процеса на ползване на сайта се съхраняват, обработват и използват от www.casio24.com за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги. www.casio24.com изрично уведомява потребителя, че предоставените от потребителя лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели. www.casio24.com си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.


Отказ на заплатена стока:
По силата на чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право да се откаже от закупената от него стока в 14-дневен срок от датата на подписването на приемо-предавателния протокол (товарителница). В този случай потребителя е длъжен да предостави стоката във вида, в който му е била доставена - със запазена опаковка в нейната цялост (опаковката на пратката може да бъде отваряна), придружаващата я документация. Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на Потребителя.
За упражняването на правото на отказ от договора, търговецът предоставя на потребителите и стандартен формуляр по образец, предвиден в закона. След получаване на отказа от договора, търговецът трябва да потвърди получаването му на потребителя.
Установен е и 14-дневен срок, в който търговецът е задължен да възстанови сумите, платени от потребителя за покупка и доставка на стоката. Разходите, които могат да бъдат прехвърлени на потребителя са тези за обратната доставка на стоката до търговеца. Връщането на парична сума става по същия ред, по който потребителят е заплатил артикула - т.е. потребителят изпраща за своя сметка артикулът на продавача с наложен платеж или с банков трансфер. Продавача получава стоката и заплаща сумата директно на куриера. Куриерът е длъжен да отчете заплатената сума на потребителят съгласно условията на куриерска фирма по доставките (обикновено на следващия ден).


Други:
Настоящите условия могат да бъдат актуализирани по всяко време без специално уведомяване на Потребителите.www.casio24.com не носи отговорност, ако потребителят не е прочел последния вариант на настоящите условия. При използване услугите на www.casio24.com ,потребителят се задължава да спазва настоящите условия, както и всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите условия.

 

Наши партньори
Всички права запазени © 2019 casio24.com Дизайн и поддръжка Дот Медиа